Bevállalósra s merészre sikeredett a Watch Me debütálása.

Új dalukat, a „Naked Man” -t magyarul és angolul hallhatjuk, s hogy fokozzák a meghökkentést, egy vagány UV klipet forgattak hozzá. A zenekar bemutatkozó koncertje április 5-én lesz a Toldiban, amire rengeteg extrával készülnek.

A 2015-ben alakult zenekar nem aprózta el egyáltalán a bemutatkozást, s komoly felütéssel igyekeztek felkerülni a hazai zenei élet palettájára. A kétnyelvű dal önmagában rizikós lehet, de a zenekar vállalta a kockázatot.

– Próbáltunk valami olyannal kijönni, ami kicsit meghökkenti az embereket, ezáltal könnyebben megragadunk a fejükben. Már az egy merész vállalkozás volt, hogy két nyelvűre terveztük meg a Naked Man-t, de a rap betét még egy szinttel magasabbra teszi a lécet – árulta el Baracskay Rita, a Watch me szaxofonosa Online Slots – Speel gokkasten op het internet.

– Az MC személyén egy percig sem gondolkoztam, egyből Bomhoz mentem a dalunk vázával. Ő pedig igent mondott az együttműködésre. Véleményem szerint Bom az ország egyik legjobb szövegírója, ráadásul magyarul közvetíti a gondolatait, így egy percig sem jutott eszembe, hogy most inkább angolul tegye ezt.

A klipnél sem aprózták el a dolgot, itt is szerettek volna valami olyat mutatni, amire itthon eddig még nem nagyon volt példa, illetve nem így, s nem ebben a formában.

– Az ötlet kitalálója, ihletője és megalkotója Szundi Dalma volt. Nagyon kreatív ember, s szárnyal a fantáziája, de ez a végeredményen látszik is – mesélt a kulisszatitkokról Rita.

– A stábot is ki kell emelnem automatenspiele-kostenlos, mert emberfeletti erővel forgattak végig velünk közel húsz órát, ráadásul minimális megállásokkal. Hálával tartozunk a rendezőnknek, Scrabo Speherdnek, illetve az Auróra Vision csapatának: Helényi Tamásnak, Regőczy Zoltánnak és Papp Simona Corinának, mert nélkülük nem jöhetett volna létre az a klip, amit mi létre szerettünk volna hozni.

Aki kíváncsi a Dósa Szelina (ének), Baracskay Rita (szaxofon), Csintalan György (dob), Csintalan Márk (gitár) és Meidl András (basszusgitár) alkotta Watch Me zenekarra, az április 5-én mindenképpen látogasson el a Toldiba, április 8-án pedig az Iskolába, ahol az INDYGO előtt lépnek fel.

Watch Me Bemutatkozó Koncert

Időpont:2016. április 5. 10:00

Helyszín:Toldi Mozi (1054 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 36–38.)

Belépő:500 Ft

Facebook esemény:https://www.facebook.com/events/457291281062101/
 

 

Watch Me Facebook

https://www.facebook.com/watchmeband/

Kapcsolat

  • Music Ring zenei portál
  • Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • +36 30 322 3017